Collector Easyliving eller Swedbank Kreditkort

Räntevillkor

Det viktigaste på denna punkt anser vi är antalet räntefria dagar och där är Collector Easyliving likvärdigt med Swedbank Kreditkort.

Collector Easyliving har upp till 56 räntefria dagar medan det hos Swedbank Kreditkort är upp till 55 dagar som gäller.

De räntefria dagarna är viktiga då det är antalet dagar du har på dig att betala för dina köp innan ränta börjar räknas. Betalar du hela fakturabeloppet på fakturan i tid så tillkommer vanligtvis inga kostnader. Men väljer du att delbetala den så är räntan hos Collector Easyliving 17,65 % medan den hos Swedbank Kreditkort är 14,54 %.

Collector Easyliving vinner på antal räntefria dagar.

Bonus & poäng

Skillnaderna generellt i bonus är små mellan Collector Easyliving och Swedbank Kreditkort. Men skall vi utse en vinnare så blir det Collector Easyliving som har marginellt bättre bonus än Swedbank Kreditkort. Som alltid bör du dock kolla villkoren för att se vad som tilltalar dig mest.

Läs om korten: Collector Easyliving och Swedbank Kreditkort.

Collector Easyliving har inget eget bonussystem men samarbetar med Meniga Rewards som du kan koppla kortet i, där kan du få rabatt i båda fysiska- och onlinebutiker. Kortet kan även kopplas till SAS Eurobonus där du får eurobonuspoäng när du handlar i utvalda butiker och resturanger.

Swedbank Kreditkort är ett tråkigt kreditkort när det kommer till bonus och poäng då det inte existerar, så är bonus viktigt för dig så bör du välja ett annat kort.

Collector Easyliving vinner på bonus & poäng.

Utomlands & på resan

Valutapåslag blir snabbt en dyr historia för de flesta när man är ute på semester eller för den delen handlar online i en annan valuta och då är Collector Easyliving ett perfekt val då det inte tillkommer någon avgift för valutaväxling. Hos Swedbank Kreditkort är det däremot lite tråkigare då man valt att ha ett valutapåslag på 1,65 % vilket kanske är lite tråkigt.

Hos Collector Easyliving så kostar bankomatuttag 3% (minst 45 kr) vilket gör att man bör överväga om Collector Easyliving är rätt kort när man väl vill ta ut pengar. Hos Swedbank Kreditkort så kostar bankomatuttag 3% (minst 45 kr) vilket gör att man bör överväga om Swedbank Kreditkort är rätt kort när man väl vill ta ut pengar.

När man reser så bör man alltid ha en reseförsäkring och många gånger har man det via hemförsäkringen, men att ha det även via kortet kan innebära ett ännu bättre skydd och då finns det möjlighet till en kompletterande försäkring med både Collector Easyliving och Swedbank Kreditkort.

Collector Easyliving vinner i kategorin utomlands & på resan.

Betalningsmöjligheter

Att betala via faktura är ett klassiskt sätt och givetvis kan du göra det hos Collector Easyliving och Swedbank Kreditkort om du så önskar, tänk dock på att det är en manuell process och missar du en faktura så kan det tillkomma dyra avgifter.

E-faktura är ett smidigt sätt att betala och med Collector Easyliving samt Swedbank Kreditkort kan du använda detta betalsätt om du så önskar.

Även autogiro är möjligt att sätta upp och betala via som kund hos Collector Easyliving och Swedbank Kreditkort och det är faktiskt ett ganska bra betalsätt då alla betalningar då sköts automatiskt.

Oavgjort på betalalternativ.

Support och kundtjänst

Enklast och snabbast är ofta att kunna ringa och då är det bra att både Collector Easyliving och Swedbank Kreditkort erbjuder telefonsupport. Hos Collector Easyliving så kan du ringa in vardagar kl 8-17 och hos Swedbank Kreditkort når du supporten via telefon alla dagar kl 7-20.

Som sista supportsätt så finns möjlighet att skicka säkra meddelanden hos både Collector Easyliving och Swedbank Kreditkort vilket innebär att du skickar ett meddelande efter att ha loggat in. Tyvärr så brukar svar dröja ett tag och därför rekommenderar vi det endast vid ärenden där du inte har bråttom.

Oavgjort på support.

Populäritet

Ronderna ovan har handlat om egenskaper hos Collector Easyliving och Swedbank Kreditkort och det är för många viktigt och avgörande, samtidigt så säger det inte alltid tillräckligt. Därför har vi valt att sätta störst vikt på vilket kort besökare i slutändan väljer då det bör vara det bästa enligt våra besökare.

Så väljer de flesta Collector Easyliving eller Swedbank Kreditkort? Utifrån vår statistik som vi har så är det ganska lika mellan Swedbank Kreditkort och Collector Easyliving vilket gör att båda är likvädigt bra och populära även om några fler föredrar Swedbank Kreditkort något mer.

Swedbank Kreditkort vinner på populäritet.

Vilket kort är bäst av Swedbank Kreditkort och Collector Easyliving?

I varje runda ovan så har vi gett vinnaren en poäng men då vi anser att besökarnas val i slutändan är viktigast så har kategorin populäritet varit värd hela tre poäng. I våra ronder så samlar Collector Easyliving ihop 3 poäng medan Swedbank Kreditkort får 3 poäng.

Därmed slutar det oavgjort!

Därmed slutar det oavgjort
 kort

1.

  • Upp till 0 kr i kredit
  • Upp till räntefria dagar
  • Kreditränta på
  • För dig som fyllt år
Läs mer
 kort

2.

  • Upp till 0 kr i kredit
  • Upp till räntefria dagar
  • Kreditränta på
  • För dig som fyllt år
Läs mer