Moregolf Mastercard eller Refunder Pay

Räntevillkor

Det viktigaste på denna punkt anser vi är antalet räntefria dagar och där är Moregolf Mastercard likvärdigt med Refunder Pay.

Moregolf Mastercard har upp till 55 räntefria dagar medan det hos Refunder Pay är upp till 56 dagar som gäller.

De räntefria dagarna är viktiga då det är antalet dagar du har på dig att betala för dina köp innan ränta börjar räknas. Betalar du hela fakturabeloppet på fakturan i tid så tillkommer vanligtvis inga kostnader. Men väljer du att delbetala den så är räntan hos Moregolf Mastercard 15,64 % medan den hos Refunder Pay är 16,75 %.

Refunder Pay vinner på antal räntefria dagar.

Bonus & poäng

Skillnaderna generellt i bonus är små mellan Refunder Pay och Moregolf Mastercard. Men skall vi utse en vinnare så blir det Refunder Pay som har marginellt bättre bonus än Moregolf Mastercard. Som alltid bör du dock kolla villkoren för att se vad som tilltalar dig mest.

Läs om korten: Moregolf Mastercard och Refunder Pay.

Med Refunder Pay får du 1 % cashback på alla köp du gör med kortet. Du kan även på upp till 42 % cashback när du handlar hos hundratals butiker som är anslutna till Refunder. Din cashback används därefter för att minska din faktura från Refunder Pay.

Moregolf Mastercard är ett trevligt kort för dig som golfar. Du får 1 % bonus på varuköp du gör och får därefter värdecheckar som du kan använda hos Moregolfs partners som är olika golfbutiker och relaterade ställen till golf.

Refunder Pay vinner på bonus & poäng.

Utomlands & på resan

Valutapåslag blir snabbt en dyr historia för de flesta när man är ute på semester eller för den delen handlar online i en annan valuta och då är varken Moregolf Mastercard eller Refunder Pay de bästa valen då båda har valutapåslag. Hos Moregolf Mastercard är valutapåslaget 1,65 %. Hos Refunder Pay är avgiften för valutaväxling 1,65 %.

Hos Moregolf Mastercard så kostar bankomatuttag 3% (minst 45 kr) vilket gör att man bör överväga om Moregolf Mastercard är rätt kort när man väl vill ta ut pengar. Hos Refunder Pay så kostar bankomatuttag 3% (minst 35 kr) vilket gör att man bör överväga om Refunder Pay är rätt kort när man väl vill ta ut pengar.

När man reser så bör man alltid ha en reseförsäkring och många gånger har man det via hemförsäkringen, men att ha det även via kortet kan innebära ett ännu bättre skydd och då finns det möjlighet till en kompletterande försäkring med både Moregolf Mastercard och Refunder Pay.

Oavgjort i kategorin utomlands & på resan.

Betalningsmöjligheter

Att betala via faktura är ett klassiskt sätt och givetvis kan du göra det hos Moregolf Mastercard och Refunder Pay om du så önskar, tänk dock på att det är en manuell process och missar du en faktura så kan det tillkomma dyra avgifter.

E-faktura är ett smidigt sätt att betala och med Moregolf Mastercard samt Refunder Pay kan du använda detta betalsätt om du så önskar.

När det kommer till autogiro så är det tyvärr något som saknas hos Moregolf Mastercard och Refunder Pay vilket är tråkigt då det är ett betalsätt som många föredrar.

Oavgjort på betalalternativ.

Support och kundtjänst

Enklast och snabbast är ofta att kunna ringa och då är det bra att både Moregolf Mastercard och Refunder Pay erbjuder telefonsupport. Hos Moregolf Mastercard så kan du ringa in vardagar kl 9-18 och hos Refunder Pay når du supporten via telefon vardagar kl 8-16.

Som sista supportsätt så finns möjlighet att skicka säkra meddelanden hos både Moregolf Mastercard och Refunder Pay vilket innebär att du skickar ett meddelande efter att ha loggat in. Tyvärr så brukar svar dröja ett tag och därför rekommenderar vi det endast vid ärenden där du inte har bråttom.

Oavgjort på support.

Populäritet

Ronderna ovan har handlat om egenskaper hos Moregolf Mastercard och Refunder Pay och det är för många viktigt och avgörande, samtidigt så säger det inte alltid tillräckligt. Därför har vi valt att sätta störst vikt på vilket kort besökare i slutändan väljer då det bör vara det bästa enligt våra besökare.

Så väljer de flesta Moregolf Mastercard eller Refunder Pay? Utifrån vår statistik som vi har så är det fler som väljer Refunder Pay än Moregolf Mastercard vilket innebär att de flesta anser att Refunder Pay är ett bättre val.

Refunder Pay vinner på populäritet.

Vilket kort är bäst av Refunder Pay och Moregolf Mastercard?

I varje runda ovan så har vi gett vinnaren en poäng men då vi anser att besökarnas val i slutändan är viktigast så har kategorin populäritet varit värd hela tre poäng. I våra ronder så samlar Moregolf Mastercard ihop 0 poäng medan Refunder Pay får 5 poäng.

Därmed utser vi Refunder Pay till bästa kort!

Refunder Pay kort

1. Refunder Pay

 • 0 kr år 1, därefter 395 kr/år
 • Upp till 50 000 kr i kredit
 • Upp till 56 räntefria dagar
 • Kreditränta på 16,75 %
  Vid 6 mån räntefri delbetalning tillkommer uppl.avg. 245 kr, eff. ränta 4,3 %. Vid delbetalning, lägst 5 % av skulden/mån, tillkommer ränta f.n. 16,75 %, eff. ränta 18,1 % vid kredit på 20 000 kr (juni 2022).
 • För dig som fyllt 18 år
Läs mer
Moregolf Mastercard kort

2. Moregolf Mastercard

 • 295 kr/år
 • Upp till 160 000 kr i kredit
 • Upp till 55 räntefria dagar
 • Kreditränta på 15,64 %
 • För dig som fyllt 18 år
Läs mer